Avrupa Yakası'nda 'Sertaç'ı oynayan Yavuz Seçkin, dizinin bitmesinden sonra havaalanında karşılaştığı bir izleyiciden garip bir tepki almış. Saba Tümer'in Habertürk'teki programına konuk olan Yavuz Seçkin, "Avrupa Yakası dizisi bitti, havaalanında bir bayan 'Avrupa Yakası bitti mi?' dedi. 'Bitti' dedim. 'E sen devam etseydin' dedi. Çok oluyor böyle" diye konuştu.
Bir başka izleyiciden de ilginç bir tepki alan Seçkin, "Bir beyefendi daha vardı. O da Avrupa Yakası sevenlerden. 'Benim hanım seni çok seviyor' dedi. 'Ne olur bi konuş' dedi, telefonu verdi. Hollanda'dan geliyorlarmış. 'Tamam' dedim aldım telefonu aldım, 'Yes I am...' falan dedi. İngilizmiş kadın meğerse! Ben de Türk zannettim. Kadın beni nasıl seviyor yani!" şeklinde konuştu.
kaynak : Televizyon Gazetesi
Bir başka izleyiciden de ilginç bir tepki alan Seçkin, "Bir beyefendi daha vardı. O da Avrupa Yakası sevenlerden. 'Benim hanım seni çok seviyor' dedi. 'Ne olur bi konuş' dedi, telefonu verdi. Hollanda'dan geliyorlarmış. 'Tamam' dedim aldım telefonu aldım, 'Yes I am...' falan dedi. İngilizmiş kadın meğerse! Ben de Türk zannettim. Kadın beni nasıl seviyor yani!" şeklinde konuştu.
kaynak : Televizyon Gazetesi